Асансьорна техника и сервиз Астрой Монтаж ЕООД

0885 211 611

office@astroi-montaj.com

Топ
 

Асансьорни услуги

Нашата основна отговорност е правилната поддръжка на асансьора, която има ключово значение относно осигуряването на безопасния асансьор.

Продажба и монтаж

Партнираме с много производители на различни модели асансьори, за информация относно вашите нужди и професионална консултация трябва да поискате информация. Астрой Монтаж ЕООД използва резервни асансьорни части и консумативи от доказани производители.

Техническо обслужване

Безопасността в асансьорните услуги винаги е приоритет в изпълнението на всички поети поръчки. Дисциплинираната законова рамка за безопасност изисква често наблюдение и профилактика на асансьорните съоръжения с цел безопасност на ползвателите.

Модернизация

Модернизирането се прилага доста често при по-старите асансьори при които се налага подмяна на табла или износени детайли. Понякога се случва в по-новите да се добавя вентилатор или радио към кабината. Възможни са различни видове подобрения за модернизация на съоръжението.

astroi montaj

Асансьорен сервиз в Плевен

Асансьорните услуги за които не намирате достатъчно описание и пробуждат интерес, за научаване на още повече специализирана в тази сфера информация свързана с тях.

За такъв тип информация можете да подадете запитване по електронна поща/форма за контакти или да позвъните на някои от изброените в сайта фирмени телефони за връзка с Астрой Монтаж ЕООД.

Контакти