Асансьорна техника и сервиз Астрой Монтаж ЕООД

0885 211 611

office@astroi-montaj.com

Топ
 

Продажба и монтаж на асансьори

Доставяме различни асансьори, като извършваме техния монтаж, сервизно обслужване и периодична профилактика.

Астрой Монтаж – нови асансьори

asansior novНие се занимаваме с доставката, монтажа и сервизното обслужване на асансьорна техника от години. Нашият опит е показал, че високата квалификация и опитът на монтьорите е ключова за безопасното монтиране и обслужване на асансьори в жилищни и обществени сгради.

За предоставяне на цялостни асансьорни решения, ние си партнираме с множество производители български и чуждестранни асансьори. Наши партньори са Марица М, Изамет, Алекс ЕА, БАК 2, Технос, Велас, КОНЕ, ОРОНА, ОТИС. Тези партньорства ни осигуряват както цялостна асансьорна техника, така и резервни части и консумативи, които държим на склад.

Професионалният ни екип от монтьори и техници са обслужили много клиенти от цяла България като Плевен,  Велико Търново, Варна, Бургас, Пловдив, София и Велинград и други.

Ние се справяме с монтажа и сервиза на всякаква асансьорна техника, независимо от размерите, архитектурата на сградата, скоростта или товароподемността. От Астрой Монтаж монтираме всичко от пътнически до товарни и панорамни асансьори във всякакъв вид сгради. Ние се стремим да посрещнем всички изисквания на нашите клиенти като наред с това спазваме и изискванията за безопасност.

За повече информация и професионална консултация, можете да се свържете с нас на посочените телефони.

Асансьорите са важна част от ежедневието на всеки. Често не го осъзнаваме, но те ни пестят време и енергия докато бързаме по задачи. Безопасността при асансьорните съоръжения е от изключителна важност, затова е нужно да се направи правилния избор за фирмата доставчик.

q

Средството с което преодоляваме удобно между етажите на повечето загради. Помислете колко често ползвате удобния асансьор и пренебрегвате стълбищата.

q

Основно изискването към всеки асансьор е неговото периодично обслужване и преглед за потенциални повреди. Безопасността на всеки асансьор е приоритет.

q

Хората обичат и така да ни казват, но ние сме екип от сплотени професионалисти в асансьорните услуги и нашите дипломи допълват за успешно свършената работа.

q

Винаги сме на разположение и удобна локация да реагираме адекватно на вашите нужди. Авариен екип професионалисти са на разположение в работно време.