Асансьорна техника и сервиз Астрой Монтаж ЕООД

0885 211 611

office@astroi-montaj.com

Топ
 

АСТРОЙ МОНТАЖ ЕООД

Повече от 20 години нашата професионална дейност е монтажа и поддръжката на всички видове асансьорни съоръжения.

Кои сме ние?

Астрой Монтаж ЕООД предлага продажба, доставка и монтаж на асансьори и ескалатори. Услугите ни включват и професионална поддръжка, сервизно обслужване и ремонт, модернизация и резервни части за широка гама от модели.

От основаването ни през 1992 г. нашата компания се превърна във водещ лидер на пазара в Северна България. Натрупахме ценен опит и хиляди доволни клиенти през годините, но не спряхме само до там. Притежаваме най-високия лиценз от Държавна агенция за метрология и технически надзор, който ни позволява да:

  • Поддържаме, ремонтираме и преустройваме цялостно или частично всички видове асансьорни съоръжения.
  • Гарантираме съответствие на монтираните асансьори и ескалатори с изискванията на Наредбата за безопасна експлоатация и технически надзор на асансьори.

За нашия сервиз в гр.Плевен и гр.Велико Търново

Екипът ни се състои от 17 квалифицирани асансьорни монтьори и техници с придобити степени за правоспособност. Всички те разполагат с нужното технологично оборудване, включително универсални и специализирани инструменти, средства за измерване и контролни уреди.

Базите ни в Плевен и Велико Търново разполагат с:

  • Специализирани работни помещения
  • Складова база за всички типове асансьори
  • Автопарк с 24 часово дежурство, което осигурява аварийно обслужване по всяко време
astroi montaj

Астрой Монтаж ЕООД

Фирма е специализирана в окомплектовка на всякакви асансьори и ескалатори. Доставка на окомплектован асансьор и неговия монтаж представлява ежедневие в нашите специализирани услуги.

Всичко необходимо

Разполагаме с висококвалифицирани специалисти с дългогодишен опит и разрешителни за професията. Разполагаме с офиси и складови бази обслужващи поддръжката на нашите клиенти в гр.Плевен и гр.Велико Търново, както и с автопарк осигуряващ 24 часово бързо аварийно обслужване.

Разрешителни

Компанията притежава лиценз за поддържане, ремонтиране и преустройване на съоръжения с повишена опасност.

Модернизиране и сервиз на асансьори

Фирмата поддържа асансьори, предназначени за обслужване както на обществени така и на жилищни сгради. Обслужваме всички видове асансьори пътнически, товарни, болнични, панорамни от български и чуждестранни фирми.

Сервиз и модернизация

Екипът ни от професионални техници извършва монтаж и поддръжка на асансьорни и ескалаторни съоръжения, предназначени както за обществени сгради, така и за жилищни. Обслужваме всички видове асансьори, независимо дали са произведени от български или чуждестранни фирми, като:

  • Пътнически асансьори
  • Товарни асансьори
  • Болнични асансьори
  • Панорамни асансьори

От нашите услуги се възползват не само жилищни сгради и частни домове. През годините сме обслужили болници, хотели, учебни заведения, административни и обществени сгради в Плевен, Велико Търново, Свищов и региона.

Разрешителни

Астрой Монтаж ЕООД притежава лиценз за поддръжка, ремонт и преустройство на всички видове асансьорни уредби, издаден от Държавната агенция за метрология и технически надзор. Нашите опитни и висококвалифицирани монтьори притежават всички разрешителни, нужни за професията. Така, ние гарантираме качество и професионално отношение на всички наши клиенти.

Доставка и монтаж

Правилното транспортиране и монтаж на асансьорна и ескалаторна техника е от изключителна важност за безопасната ѝ работа. Ние сме специализирани в това и знаем как да положим правилните грижи както при доставката, така и при професионалния монтаж на асансьорните съоръжения.